Wie zijn wij

Het idee en mezelf...

In de winkelrekken vind je een groot aantal verzorgingsproducten, allemaal heel mooi verpakt, allemaal met een fantastische geur.  Als je de ingrediëntenlijst bekijkt begrijp je er helemaal niets van, toch denk je dat alles goed en veilig is.  De producenten zullen toch wel goed weten wat het beste is voor het lichaam van ons allemaal.

Maar…

 

Soms krijg je hevige jeuk in je haren, soms krab je zo hard dat

er bloed onder je nagels zit.  Een doktersbezoek brengt je niet

veel wijzer, alleen maar een lotion om de jeuk tegen te gaan.

Dan toch misschien even een shampoo van de apotheker

gebruiken of een dermatoloog raadplegen.  Eczeem, Psoriasis, ja, wat ben je ermee als je niet echt een aangenaam kalmerend gevoel in je haren krijgt.  Dan maar eens een bezoekje brengen aan de bio winkel en een bio shampoo proberen.  LES en LS blijken toch heel schadelijke ingrediënten te zijn die ook vrij vaak aanwezig zijn in bio shampoos en shampoos bij de apotheker.  Dat kan toch niet dat wij zo bedot worden ?   

 

 

 

 

 

 

Dan maar zelf proberen, van alles bij elkaar klutsen, niet echt geweldig die eerste keren ...  Mijn haar was dof, heel zwaar, het droogde bijna niet, maar het voelde wel al beter aan.  Ingrediënten aanpassen,

Destilleermachientje aangekocht, nadenken hoe je je haar meer kan laten schuimen en enige tijd later had ik dan toch een product uitgewerkt waar ik geen jeuk meer van kreeg noch korstjes of andere narigheden.  Dan toch maar de rest van de familie laten proberen.

Geweldig!  Ik heb iets gemaakt wat goed aanvoelt, biologisch samengesteld, geen bewaarmiddelen bevat en mijn haar steeds minder vet wordt.  Wat was ik tevreden.

 

 

 

 

 

En nu…

Een stapje verder gaan ?  Wie kan ik hiermee helpen,

ik ben zeker niet alleen !  Vandaar dat mijn idee verder groeide, ik bestudeerde de biologische ingrediënten en de ingrediënten die in allerhande producten terug te vinden zijn.

Is het niet verschrikkelijk dat er zoveel gesjoemeld wordt met onze voeding, verzorging, onderhouds-en huishoudproducten ?  Alleen maar om de verkoop groot te houden en de prijs laag, maar waar is de kwaliteit gebleven ?Het is aan u om een keuze te maken !

 

Geniet van de producten en de passie voor natuurlijke ingrediënten !